Vårt Design TeamBlogg ansvarlig og utfordringskoordinator.

Mitt navn er Line og jeg er en '74 modell. Jeg er bosatt i Eidskog, en liten kommune i Hedmark. Jeg begynte med kortlaging i 2009, og siden har det bare eskalert. ;-) Jeg har en veldig allsidig stil, men elsker fargelegging og bruker ikke mindre enn tre medium, Distress, Promarkere og Prismacolor. ;-) Er også veldig glad i 3D prosjekter og mixed media, men det er stort sett kort som blir laget. Er utrolig glad for å være en del av Scrap From Your Heart. Medansvarlig for bloggen og Grafisk designer.

Jeg heter Trine-Lise og er født i -81. Bor på Årnes sammen med min mor. Startet med scrapbooking i 2009 og har blitt fullstendig hekta siden. Favoritt-stilen min er Steampunk og jeg er totalt forelsket i Graphic45. Gleder meg til å være med på reisen til Scrap from your heart.
Jeg er Maya, ei jente på 41 år ;)
Bor i ei lita grend, i Gausdal.
Her bor jeg sammen med Morten, våre 2 kinesiske nakenhunder og 1 katt :)

Jeg jobber fulltid som frisør og negldesigner.

Jeg startet med kortlaging i 2007,
og jeg elsker hvert minutt!!
Det å lage kort og male motiver, gir så mye glede :)
Både for meg som lager de, og for mottaker.
Gunn Olsen

Hei,
Jeg heter Gunn Kjersti Olsen, men bruker bare Gunn i hverdagen. Du finner bloggen min ved å søke GunnsPapirpyssel.
Jeg bor på et lite sted som heter Nordkisa, 10 min. fra Gardermoen. Jeg går inn i mitt 45 år, singel og stolt mamma til en gutt på 18.5 år.
Jeg har alltid vært kreativ, har drevet med mange typer hobbyer. Men da min sønn ble født i 1999 ønsket jeg å lage en mer utfyllende bok om han. Jeg begynte i det små, kjøpte inn ekstra perm og ark samt klistremerker og snakkebobler. Limte inn bilder, billetter, stickers etc. En enkel scrappeform. Visste ikke at dette da hadde et eget navn… Etter det har det bare utviklet seg, og behovet for stæsj og utstyr har blitt større. Og det har krevd større plass. Heldigvis har jeg et stort hobbyrom som bare er mitt. Det gir med det pusterommet jeg trenger i en hektisk hverdag.
Jeg blir inspirert av alt rundt meg, det være seg flotte blogger/utfordringer, butikker, reklame, Pinterest etc. Jeg ser alltid etter noe jeg kan bruke til mitt formål. Noe jeg kan gjøre om og lage i papirutgave. Jeg liker å brette 3D, ofte lager jeg malene selv. Liker når jeg kan sitte og bryne meg på det. Men lager mange kort, fint å kunne variere litt. Kreativiteten tar meg også inn på andre arenaer, bl.a. lage kranser, male, utforske på kjøkkenet etc. Føler ikke at jeg har låst meg til noen bestemt stil eller uttrykk.
«Lyst til å gjøre/prøve» lista mi er kjempe lang, jeg noterer meg hva jeg kunne tenke meg å brette/lage. Den lista begynte jeg med for ca 10 år siden…så..phu.. den er lang! Det kommer mer på enn jeg klarer å stryke ut…
Takk for at jeg får være med på Design Teamet, dette blir morsomt og lærerikt.

 
Klem


Jytte Grund Jensen


Hejsa
Jeg hedder Jytte, er en årgang 1963 og jeg bor i Danmark. Jeg nyder at bo alene, har 2 deltidsjob som administrativ medarbejder, jeg er livsnyder og papir-freak – og så bruger jeg så meget tid som muligt ved mit kreabord.
...
Jeg har lavet kort i omkring 30 år og det er ca. 8-9 år siden jeg første gang opdagede den skønne store scrapverden. Jeg vil beskrive mig selv som en allround-scrapper uden fast stil. For nogle få år siden lavede jeg mest vintage og shabby chic, men i dag bevæger jeg mig nysgerrig rundt i alle stilarter.
Jeg har tidligere været med som DT’er hos Scrap From Your Heart – og jeg er rigtig glad for at være tilbage.
Ud over mit DT job her på bloggen er jeg også DT’er hos den danske scrapbutik Happymade og så er jeg så heldig at være ambassadør for Sizzix Lifestyle.
Min blog hedder "Kort og andet godt" – du er meget velkommen til at kikke ind. Her viser jeg de fleste af mine kreative projekter.
Jeg er også at finde på Instagram som JytteGJ og der bruger jeg tit hashtagget #verdensbedstehobby – for vores dejlige hobby er bare Verdens Bedste Hobby, synes jeg.
Mange glade hilsner
Jytte


Gunn Anita Isaksen

Jeg er 45 år og kommer fra Skien. Jeg er gift og har to barn, en gutt på 22 år og ei jente på 18 år.  Jeg har alltid vært glad i å lage ting og har vært innom endel forskjellige hobbyer. Jeg har strikket, heklet, sydd lappeteknikk/klær, blomster oppsatser, osv.
Scrapping begynte jeg med for ca 4/5 år siden.
Jeg lager mest kort. Prøvd meg på noen få LO.
Jeg er glad i den vintage/romantiske stilen. 
Jeg blir inspirert av å se på hva andre lager og gå på kurs.


Dorthe Pabst

Jeg hedder Dorthe og jeg er i starten af halvtredserne (endnu da). Jeg bor i Billund sammen med min knægt Patrick og min dejlige, frække kleiner münsterländer Tessa. Jeg elsker at lave/scrappe kort - det bruger jeg masser af tid på. I sommeren 2011 begyndte jeg så også at lave Layout. Derudover er jeg vild med at lave mad, bage, sylte - og så samler jeg på kogebøger.