Vårt Design TeamBlogg ansvarlig og utfordringskoordinator.

Mitt navn er Line og jeg er en '74 modell. Jeg er bosatt i Eidskog, en liten kommune i Hedmark. Jeg begynte med kortlaging i 2009, og siden har det bare eskalert. ;-) Jeg har en veldig allsidig stil, men elsker fargelegging og bruker ikke mindre enn tre medium, Distress, Promarkere og Prismacolor. ;-) Er også veldig glad i 3D prosjekter og mixed media, men det er stort sett kort som blir laget. Er utrolig glad for å være en del av Scrap From Your Heart. Medansvarlig for bloggen og Grafisk designer.

Jeg heter Trine-Lise og er født i -81. Bor på Årnes sammen med min mor. Startet med scrapbooking i 2009 og har blitt fullstendig hekta siden. Favoritt-stilen min er Steampunk og jeg er totalt forelsket i Graphic45. Gleder meg til å være med på reisen til Scrap from your heart. Hei jeg heter Jorunn Andreassen, bor i Stavanger med min mann og to barn, for ikke å glemme vår sære katt Anna, oppe i nord har jeg en voksen bonus datter. Jeg har scrappet siden 2010, ved et lite uhell, min beste venninne fikk lurt meg inn i miljøet og har ikke angret et sekund. Jeg er veldig allsidig, og elsker å utfordre meg selv. I år skal jeg være med på Wanderlust for første gang, det er et oneline kurs i Art Journaling så jeg tenker året 2019, blir jeg veldig påvirket av det, i det jeg lager.Gunn Olsen

Hei,
Jeg heter Gunn Kjersti Olsen, men bruker bare Gunn i hverdagen. Du finner bloggen min ved å søke GunnsPapirpyssel.
Jeg bor på et lite sted som heter Nordkisa, 10 min. fra Gardermoen. Jeg går inn i mitt 45 år, singel og stolt mamma til en gutt på 18.5 år.
Jeg har alltid vært kreativ, har drevet med mange typer hobbyer. Men da min sønn ble født i 1999 ønsket jeg å lage en mer utfyllende bok om han. Jeg begynte i det små, kjøpte inn ekstra perm og ark samt klistremerker og snakkebobler. Limte inn bilder, billetter, stickers etc. En enkel scrappeform. Visste ikke at dette da hadde et eget navn… Etter det har det bare utviklet seg, og behovet for stæsj og utstyr har blitt større. Og det har krevd større plass. Heldigvis har jeg et stort hobbyrom som bare er mitt. Det gir med det pusterommet jeg trenger i en hektisk hverdag.
Jeg blir inspirert av alt rundt meg, det være seg flotte blogger/utfordringer, butikker, reklame, Pinterest etc. Jeg ser alltid etter noe jeg kan bruke til mitt formål. Noe jeg kan gjøre om og lage i papirutgave. Jeg liker å brette 3D, ofte lager jeg malene selv. Liker når jeg kan sitte og bryne meg på det. Men lager mange kort, fint å kunne variere litt. Kreativiteten tar meg også inn på andre arenaer, bl.a. lage kranser, male, utforske på kjøkkenet etc. Føler ikke at jeg har låst meg til noen bestemt stil eller uttrykk.
«Lyst til å gjøre/prøve» lista mi er kjempe lang, jeg noterer meg hva jeg kunne tenke meg å brette/lage. Den lista begynte jeg med for ca 10 år siden…så..phu.. den er lang! Det kommer mer på enn jeg klarer å stryke ut…
Takk for at jeg får være med på Design Teamet, dette blir morsomt og lærerikt.

Klem


Dawn

 Married over 30 years to the love of my life. I have three grown children and one beautiful grand baby that has my heart. 
I love to craft in many mediums, but I love playing with paper. I work for the largest living historical museum in the US which is all 18th century to the fullest. 
HUZZAH !! 
 I'm so happy to be here and looking forward to lots of happy crafting time with you all.


Mari 

 Jeg er 28 år (blir 29 i oktober), er gift, har tvillinggutter på 2,5 år og en finsk lapphund. Har holdt på med kortlaging en god stund, men har fortsatt mye å lære. 
Syns derfor det er kjempemoro å få være med på teamet sammen med alle disse andre flotte menneskene! 

Jeg jobber som utvikler for Kartverket og liker å være ute på tur, lage mat og lese bøker.


Malene
Jeg hedder Malene, 35 år, bor i Roskilde i Danmark sammen med min kæreste. 
Jeg har scrappet siden 2011. Jeg laver primært kort, project life og smash bøger. 
Men er hoppet ud i art journaling og travellers notebook. 
Min stil er primært CAS - clean and simple. 
Men forsøger ind mellem også med andre stilarter.


Gunn Anita Isaksen

Jeg er 45 år og kommer fra Skien. Jeg er gift og har to barn, en gutt på 22 år og ei jente på 18 år.  Jeg har alltid vært glad i å lage ting og har vært innom endel forskjellige hobbyer. Jeg har strikket, heklet, sydd lappeteknikk/klær, blomster oppsatser, osv.
Scrapping begynte jeg med for ca 4/5 år siden.
Jeg lager mest kort. Prøvd meg på noen få LO.
Jeg er glad i den vintage/romantiske stilen. 
Jeg blir inspirert av å se på hva andre lager og gå på kurs.


Anita

Jeg er en 38 år gammel 4 barns-mor som har funnet den store lidenskapen i livet gjennom denne hobbyen! Jeg sitter stort sett hver eneste kveld å scrapper! Klarer ikke helt å definere stilen min, men jeg er jo veldig glad i å bruke blomster, dies og stempeltekster på prosjektene mine, så om noe så er det kanskje det som «definerer» stilen min! Jeg synes det er veldig gøy med nye brette-teknikker, så er alltid på jakt etter nye måter å brette på. Leker meg også med å lage bokser/esker til diverse ting, være seg sjokolade, te, julekuler, flasker osv! Er så stolt over å få være en del av Scrap from your heart sitt designteam, håper jeg kan spre scrappeglede og kanskje være til inspirasjon for dere!


Katrine

Jeg heter Katrine og er 1970 modell. Bor med mann og to barn på Skedsmokorset. Jeg startet med å lage kort i 2010 og blir bare mer og mer hekta på denne hobbyen. Har alltid likt å være kreativ og føler jeg har funnet den perfekte hobby for meg som jeg kommer til å holde på med resten av livet. Å sitte med mine kortprosjekter gir så mye energi og glede. Det er stas å få være med i Design teamet til Scrap from you heart og jeg gleder meg til alle nye utfordringer i tiden som kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar