Vårt Design Team


Blogg ansvarlig og utfordringskoordinator.

Mitt navn er Line og jeg er en '74 modell. Jeg er bosatt i Eidskog, en liten kommune i Hedmark. Jeg begynte med kortlaging i 2009, og siden har det bare eskalert. ;-) Jeg har en veldig allsidig stil, men elsker fargelegging og bruker ikke mindre enn tre medium, Distress, Promarkere og Prismacolor. ;-) Er også veldig glad i 3D prosjekter og mixed media, men det er stort sett kort som blir laget. Er utrolig glad for å være en del av Scrap From Your Heart. 


Medansvarlig for bloggen og Grafisk designer.

Jeg heter Trine-Lise og er født i -81. Bor på Årnes sammen med min mor. Startet med scrapbooking i 2009 og har blitt fullstendig hekta siden. Favoritt-stilen min er Steampunk og jeg er totalt forelsket i Graphic45. Gleder meg til å være med på reisen til Scrap from your heart.Jeg er Maya, ei jente på 41 år ;)
Bor i ei lita grend, i Gausdal.
Her bor jeg sammen med Morten, våre 2 kinesiske nakenhunder og 1 katt :)

Jeg jobber fulltid som frisør og negldesigner.

Jeg startet med kortlaging i 2007,
og jeg elsker hvert minutt!!
Det å lage kort og male motiver, gir så mye glede :)
Både for meg som lager de, og for mottaker.


 Astrid Magnussen


Jeg heter Astrid, er født i 1963, og bor i Førde i Sogn og Fjordane. Det var rundt 2006 at jeg ble overtalt av min søster til å begynne å lage kort og siden har jeg vært hektet. Stilen min varierer og jeg liker alt fra CAS til lag-på-lag, og fra sarte pastellfarger til sterke klare farger, vintage og Shabby chic stilen. Motivene mine fargelegger jeg med Promarkers. To ting går nesten alltid igjen på kortene mine og det er dies og halvperler. 
Liker forskjellige bretteteknikker på kortene og lager gjerne esker også.
Storkoser meg med denne hobbyen og drar gjerne på treff hvor jeg møter så mange koselige mennesker, 
som deler den samme gleden over denne hobbyen.
Jeg er stolt over å få være med på oppstarten av denne utfordrings bloggen sammen med dette flotte teamet, og gleder meg stort til å komme i gang:-) 

Bodil Sevatdal


Jeg heter Bodil Johanne, er født i -64 og bor et lite sted som heter Os i Østerdalen. Jeg er gift, har 3 barn og 3 barnebarn. Jeg begynte å scrappe i 2007. Da skulle jeg bare lage et album med bryllupsbildene og noen julekort. Etter det tok det visst litt av og jeg ble helt hekta på scrapping. Dies får jeg ikke nok av. Jeg lager alt mulig innen denne hobbyen, album, kort, esker osv. Holder også på med Art Journal. 
Jeg er veldig glad for å kunne være med i designteamet til Scrap from your heart.


Graciela Noemi Cedrès


Hei! Jeg heter Graciela (Gracielaslife) og kommer opprinnelig fra Uruguay, er 74 modell og bor i Haugesund med mannen om våres 4 prinsesser. Er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog og jobber med dette til daglig. Fritiden min går til barn, mann og hus, samt til mine mange hobbyer. Har alltid vært kreativ, men i 2002 begynte å lage kort og scrappe litt og ble fort hekta.
Har prøvd meg på forskjellige stiler men den jeg føler meg mest komfortabel med er clean and simple. Lager allikevel litt forskjellig, liker å ta hensyn på hva andre liker siden jeg selger mine kort og andre små kreasjoner. Gleder meg til å være en del av Scrap from your heart Design Team.


 
Jytte Grund Jensen


Jeg hedder Jytte og er en årgang 1963. Jeg bor i Odder, som er en dejlig lille by i Danmark. Jeg bor alene, har en voksen søn og 2 deltidsjobs som kontorassistent. 

Jeg har dyrket papirhobby i ca. 28 år. For omkring 7 år siden opdagede jeg den store, 
skønne scrapverden og jeg blev forelsket ved første øjekast. Jeg bevæger mig rundt i stort set alle stilarter, men er nok mest kendt for at lave vintagekort. 

Jeg har været med i flere designteams gennem de sidste 6 år og glæder mig meget til at være med fra begyndelsen på Scrap from you Heart. 


 Jeg heter Stine og er 41 år. Jeg bor på Jømna, like utenfor Elverum. Her bor jeg sammen med Haakon, 2 hunder og 2 katter. Jeg begynte med kortlaging våren 2009 og syns det er morsomt å være kreativ. Som oftest fargelegger jeg motivene jeg bruker, enten med blyanter eller tusjer. Jeg er ei jente i midten av tredveåra som liker å pusle med kortlaging og scrapping på fritiden. Til daglig jobber jeg som gullsmed hos www.gullsmedjannemari.no ,en liten koselig butikk med verksted. Jeg er gift og har to barn født i 04 og 07


Jag heter Elisabeth Nygårds, men kallas av dom flesta numera för Lisa.
Kort beskriver jag mig som en fotande, scrappande islandshästägare. Där har du mina tre stora intressen här i livet. Du hittar mig i en naturskön liten by i Dalarna, där jag bor med min man och våra två barn, familjens katt och dotterns kaniner. Mina två hästar har jag inhyrda hos en granne i byn där dom får gå med sällskap av några andra hästar. Det här med ”Scrapping” har jag pysslat med sedan 1995, fast då var det nog mer ”Stämpling” det handlade om och enbart kort. Inte förrän 2003 stack jag näsan i scrapträsket och började med Layouter och blev genast fast med det oxå. Numera går ju allt under samma samlingsnamn verkar det så ”Scrapping” innefattar både Layouter och Kort när det pratas om det. Min stil är ganska ”ren” och jag har svårt för att krussidulla till det allt för mycket. Kanske mest beroende på att jag helt enkelt inte tar mig tid. Jag gör hellre klart och fortsätter på nästa projekt än pillar detaljer i flera timmar.
Jag driver sedan Jan-2001 InkyWings Motivstämplar med ett sortiment som just nu består av olika småark med texter och motiv samt ett brett urval av läckra Flairs (Badges) som används inom scrapbookingen, tex Project Life.